Δελτίο Τύπου Παιδικής Θεατρικής Παράστασης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις του παιδικού θεατρικού έργου «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή» από την καλλιτεχνική ομάδα «Κοπέρνικος», που οργάνωσε ο ΑΜΕΣ Νηρέας στις 22 & 23 Μαρτίου, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας και στην αίθουσα Αρχιλόχου στην Παροικία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του του ΑΜΕΣ Νηρέα ευχαριστεί τους μαθητές των Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων της Πάρου, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, που παρακολούθησαν τις πρωινές παραστάσεις, αλλά κι όσους παρευρέθησαν στην απογευματινή παράσταση.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Blue Star Ferries για την δωρεάν μετακίνηση των καλλιτεχνών όπως επίσης και το ξενοδοχείο ΣΕΝΙΑ για την φιλοξενία τους.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μιχάλη Τσουνάκη για τον άψογο επαγγελματισμό του στην τεχνική υποστήριξη (ήχος, φωτισμός) σε όλες τις παραστάσεις και τις πρόβες της θεατρικής ομάδας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Ελισσαίο Βλάχο και τον Προμηθέα Νερατίνη που παρόλο το πιεσμένο πρόγραμμα των παραστάσεων, ανταποκριθήκαν στο ακέραιο, δείχνοντας τόσο την ευαισθησία όσο και την αγάπη τους για το θέατρο και τα παιδιά.

Share