Η αίθουσα

Το 1993-94 ύστερα από επίπονες και επίμονες προσπάθειες του τότε Δ.Σ του Συλλόγου έγιναν οι πρώτες ενέργειες για την ανέγερση των κτηριακών εγκαταστάσεων του συλλόγου μας Α.Μ.Ε.Σ ΝΗΡΕΑ (αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, γραφεία, αποδυτήρια).
Οι πρώτοι οικονομικοί πόροι ήταν απο τα ίδια τα μέλη του ΝΗΡΕΑ, οι οποίοι με την οικονομική τους συνισφορά αλλά και με προσωπική τους εργασία έβαλαν τα πρώτα λιθαράκια για τη δημιουργία ενός χώρου που πάρα πολύ σύλλογοι αλλά και ιδιώτες θα ζήλευαν.
Η τότε Γ.Γ.Αθλητισμού αλλά και τα Υπουργεία Αιγαίου, Πολιτισμού και ΥΠΕΧΩΔΕ συνέβαλλαν στην όλη προσπάθεια , κατ΄όπιν προσωπικών διενέξεων του Δ.Σ.
Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε, την αμέριστη συμπαράσταση τόσο οικονομική αλλά και ηθική της τότε Κοινότητας Νάουσας αλλά και όλων των κατοίκων της Νάουσας.
Φέτος οι αίθουσα ανακαινίστηκε στο εσωτερικό της και έπεται και συνέχεια…
Στην αίθουσα λειτουργεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια κινηματογραφική λέσχη και σε αυτή πραγματοποιούνται οι παραστάσεις της θεατρικής μας ομάδας. Την λειτουργία της αίθουσας και τη συντήρηση αυτής πραγματοποιούν αβίαστα και ακούραστα επι σειρά ετών το Δ.Σ και τα μέλη του ΝΗΡΕΑ. Η αίθουσά μας είναι ανοικτή προς όλους τους πολίτες της Νάουσας και σε αυτή πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις των διάφορων φορέων της Νάουσας κατ΄όπιν επικοινωνίας με το σύλλογο και εφόσον το πρόγραμμα της αίθουσας το επιτρέπει.

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *